ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΣ - ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ - ΦΡΕΣΚΑ ΨΑΡΙΑ - Φωτογραφίες

ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΣ - ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ - ΦΡΕΣΚΑ ΨΑΡΙΑ

Διεύθυνση - ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ – ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ Διεύθυνση: ΑΓ. ΙΩΑΝ. ΛΟΓΟΘΕΤΩΝ 10 Τ.Κ. - ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ – ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ Τ.Κ.: 29100
Περιοχή - ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ – ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ Περιοχή: Ζακύνθου Κατηγορία - ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ – ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ Κατηγορία: ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ – ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ
Τηλέφωνο - ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ – ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ Τηλέφωνο: 2695025330 Fax - ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ – ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ Fax: 2695045071
Κινητό - ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ – ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ Κινητό: 6974305181 E-mail - ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ – ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ E-mail: info@klavdianos.net
Υπεύθυνος - ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ – ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ Υπεύθυνος: ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ – ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ – ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ Ιστοσελίδα:
Το όνομα Κλαυδιανός αποτελεί ορόσημο στην αγορά φρέσκου ψαριού στη Ζάκυνθο. Είναι υπόθεση τριών γενεών.Η σχέση της οικογένειας Κλαυδιανού με τη θάλασσα και το ψάρεμα έχει τις ρίζες της από το 1928. Ο Σπύρος Κλαυδιανός, παίρνοντας την άδεια πλανόδιου πωλητή ψαριών, ξεκίνησε να πουλάει την πραμάτεια του, με μία καρέτα που εφοδίαζε από τα ψαροκάικα στο λιμάνι της πόλης. Αργότερα συνέχισε να διοχετεύει ψάρια στην αγορά της Ζακύνθου από μια παράγκα που έφτιαξε τότε, δίπλα στη σημερινή πλατεία ...
Επισκέπτες: 13886

ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΣ - ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ - ΦΡΕΣΚΑ ΨΑΡΙΑ

ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΣ - ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ - ΦΡΕΣΚΑ ΨΑΡΙΑ

Το όνομα Κλαυδιανός αποτελεί ορόσημο στην αγορά φρέσκου ψαριού στη Ζάκυνθο. Είναι υπόθεση τριών γενεών.Η σχέση της οικογένειας Κλαυδιανού με τη θάλασσα και το ψάρεμα έχει τις ρίζες της από το 1928.

Ο Σπύρος Κλαυδιανός, παίρνοντας την άδεια πλανόδιου πωλητή ψαριών, ξεκίνησε να πουλάει την πραμάτεια του, με μία καρέτα που εφοδίαζε από τα ψαροκάικα στο λιμάνι της πόλης. Αργότερα συνέχισε να διοχετεύει ψάρια στην αγορά της Ζακύνθου από μια παράγκα που έφτιαξε τότε, δίπλα στη σημερινή πλατεία Σολωμού.

Το 1956 ο Σπύρος Κλαυδιανός αγόρασε το αλιευτικό του Δραγανίκου και το ονόμασε Τρία Αδέλφια. Οι δύο γιοι του συνέχισαν να ασκούν το επάγγελμα στη θάλασσα. Έτσι δημιούργησαν ένα νέο ιχθυοπωλείο στο κέντρο της πόλης.

Το 1976 αγόρασαν ένα δεύτερο αλιευτικό και το ονόμασαν Σπύρος θέλοντας να τιμήσουν το πατέρα τους.

Το 1980 η έδρα του ιχθυοπωλείου μεταφέρθηκε στην περιοχή του Αγίου Παύλου. Μέσα στη δεκαετία του ’80, ανοίγουν τρία ακόμη ιχθυοπωλεία. Επίσης δημιουργούν δύο αποθήκες ψαριών στο ποτάμι και στην οδό Κανδιανού.

Το 1984 αγοράζουν τρίτο αλιευτικό καΐκι και το εξοπλίζουν με εργαλεία γρι-γρι. Από το 1984 και μετά μπαίνουν και τα παιδιά τους στην οικογενειακή επιχείρηση. Πώληση λιανική, χονδρική.